mijn mama en 3 dochters

Gepubliceerd op 13 mei 2019 om 19:01

Toen ik ongeveer 15 jaar was ontdekte ik portrettekenen en ik vond dit heel leuk, denk dat er nog wel ergens tekeningen liggen van me op zolder van mijn ouderlijk huis.

Nu naar een paar oefenen in tekenen begin de kunst portrettekenen weer in de vingers te krijgen , het lukt me al aardig met vallen en opstaan en soms eens volledig de mist in te gaan.

Maar telkens opnieuw proberen tot het lukt, ik geef niet rap op .

Gisteren op Moederdag gingen mijn gedachten terug naar mijn mama, en hoe goed ze kon naaien , ze naaide al onze kleren zelf toen we klein waren en kon ook lekker koken , zelf met weinig geld toverde ze iets lekker op tafel , haar creativiteit heb ik van haar geërfd en mijn tekentalent komt van mijn pa. En met die combinatie samen kan ik toveren op papier .

De moeilijkste dingen om te tekenen zijn handen en gezichten. Daaraan kan men zien hoeveel talent je hebt.

Wat vinden jullie hiervan ? Ik ga de foto bijplaatsen waar ik me heb op gebaseerd .

Genieten jullie mee.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.