een portret van 2 bijzonder mensen

Gepubliceerd op 5 april 2019 om 19:01

Audrey heb ik leren kennen in Maldegem toen ze samen met haar mama , een winkel met natuurproducten uitbaatte en met haar praktijk boven de winkel.

Ze is dame met heel veel kwaliteiten , ze heeft nu haar eigen praktijk in Brugge namelijk het holistisch instituut. ( https://www.hetholistischinstituut.be/ ) je kunt hier terecht voor schoonheidsbehandelingen, massage , tenen lezen en zoveel meer , ik zelf en mijn dochter gaan regelmatig voor een zalige massage . Jeroen heb ik vorig jaar leren kennen tijdens een inspirerende avond in de puur-yoga studio van Isabel. Het klikte meteen tussen ons , t was alsof we mekaar al kenden van ergens, mijn oudste zoon noemt ook Jeroen , naast spirituele consulent heeft Jeroen ook healings, boodschappen van Meester Moria, zingen we en mediteren we. 

 

Deze tekening is gemaakt van een zwart-wit foto die ik heb gekregen van Audrey , ze schreef Je gaat er iets moois  van maken , ik heb heb hem in kleur gezet met viltstiften , heel veel stipjes en streepjes gezet , ik was er uren mee bezig , de plaats van de foto is ook heel bijzonder , hij is getrokken voor een steen uit de stenen cirkel van plaatsje Avebury in Engeland , waar we samen met een hele groep wijze mensen naar toe zijn geweest , ik vertel er later wel meer over. De energie in de cirkel is heel speciaal , je voelt de energie zo stromen, er zit daar heel veel positieve energie en liefde in de lucht.

 

Jeroen en Audrey zijn 2 bijzondere mensen die ik een warm hart toe draag .


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.